Bosch wasmachine met storing E29 herstellen

Uw Bosch wasmachine is een geavanceerd elektronisch apparaat. Een storing kan altijd voorkomen. Bosch storingscode E29 is een veelvoorkomende fout. Het probleem komt niet alleen voor bij oudere wasmachines, maar ook bij de nieuwe Bosch wasautomaten. Onze reparateurs zijn bekend met dit specifieke Bosch probleem en kunnen het snel en vakkundig voor u oplossen. Voor Bosch wasmachine reparatie bent u daarom zeker bij ons aan het juiste adres.

Betekenis van fout E29 op een Bosch wasmachine?

Wanneer uw Bosch wasautomaat storing E29 aangeeft wil dat zeggen dat er een probleem is met de aanvoer van water. Er kan iets mankeren aan de van de toevoer zelf, maar er kan ook iets mis zijn met de aquastop aansluiting Goed nieuws, meestal kunt u het probleem zelf oplossen.

 

Bosch storing E29 zelf oplossen

Wilt u code E29 verhelpen, volg dan het volgende stappenplan:

  1.  Draai de waterkraan toe
  2. Haal de slang los van de waterkraan
  3. Maak het zeefje in de filter proper met een kleine borstel

 

Test nu de wasmachine uit. Draai een wasprogramma zonder wasmiddel en wasgoed. Controleer na afloop van het programma of deze helemaal is afgerond en de deur van de wasmachine open kan.

Bosch wasmachine daarna alsnog E29 storing

Heeft u geprobeerd om het bovenstaande manier op te lossen, maar is dat niet gelukt? Dan is het probleem misschien een stuk gecompliceerder. We adviseren u een witgoed technieker in te schakelen Deze kan bij u langskomen en op locatie uw wasmachine na kijken. Wanneer dat nodig is kunt u deze meteen laten repareren. Zo kunt u snel uw Bosch wasmachine terug in gebruik nemen

Waarom uw Bosch wasmachine code E29 aangeeft

Het is vervelend wanneer uw wasmachine een storingscode aangeeft. Toch zitten er voordelen aan het feit dat de foutcode door is af te lezen op het scherm. Door deze code tast u niet langer in het duister over de oorzaak van het probleem. Kleine storingen kunt u zo prima zelf oplossen. Bij ingewikkelde storingen roept u gemakkelijker de hulp in van een professional in voor het thuis repareren van uw Bosch wasmachine.

 

Om u uitzoekwerk te besparen hebben we voor u de voorkomendste Bosch wasmachine storingen op een rijtje gezet. Per storing vindt u de uitleg, maar ook hoe deze door uzelf kan worden opgelost.

Bosch wasmachine E29 laten repareren door specialist

Wanneer het u niet is gelukt om het defect aan uw wasmachine zelf op te lossen, zijn we u graag van dienst. Onze technieker komt graag bij u langs om het probleem aan uw Bosch wasautomaat snel en vakkundig te verhelpen.

 

Steeds meer techniekers sluiten zich aan bij ons witgoed hersteldienst. Daardoor is er altijd wel een specialist bij u in de buurt beschikbaar om uw wasmachine vlot te repareren.

  • Bosch wasmachine met storing E29 herstellen

Hoe gaat Dr Herstelling jouw Wasmachine te repareren?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.