Foutcode F21 bij Bosch wasmachine herstellen

Wanneer uw Bosch wasmachine plotseling fout F21 in het scherm laat zien is dat helemaal geen reden tot paniek. Onze witgoed techniekers staan voor u klaar bij reparaties door geheel Vlaanderen. Omdat u misschien eerst wilt proberen om storing F21 zelf op te lossen, kunt u op deze pagina meer lezen over de oorzaak en de oplossing van deze storing bij Bosch wasmachines.

 

Het is altijd verstandig om eerst zelf op zoek te gaan naar de oplossing. Mogelijk is het slechts een klein probleem en is de komst van een witgoed technieker niet direct nodig. Is het probleem hardnekkig en lukt het u niet om zelf de oorzaak te vinden? Maak gerust een afspraak met een van onze in reparatie gespecialiseerde witgoed techniekers.

Bosch wasautomaat maakt melding van storing F21

Fout F21 komt voor bij wasmachines van het merk Bosch. Deze storingscode duidt op problemen met de sturingsmodule of de koolborstels. Het probleem kan als volgt worden opgelost.

 

Problemen met de sturingsmodule:

  • Sluit de deur van de wasmachine
  • Zet de programmaknop op stand 0 (nul)
  • Zet de programmaknop op de onderste stand (die op 6 uur) en wacht vervolgens twee seconden.
  • Druk op de knop toerental en houdt deze vervolgens ingedrukt.
  • Zet de programmaknop nu 1 stand verder (dus op 7 uur)
  • Het getal ‘888’ zal in het display van uw Bosch wasmachine zijn te zien.
  • Draai de programmaknop nu terug op stand 0. De wasmachine weer als normaal moeten functioneren.

Wasmachine van Bosch blijft code F21 geven

Wanneer u bovenstaande oplossing voor Bosch fout F21 heeft geprobeerd, maar de machine blijft de melding geven helpen we u graag verder. Onze witgoed techniekers staan voor u klaar om de wasmachine te repareren.

Waarom uw Bosch wasautomaat storing geeft

Wanneer uw Bosch wasmachine een fout geeft op het scherm is dat vervelend. Toch kan de foutcode u helpen om het probleem sneller op te lossen. Met de storingscode F21 kunt u snel uitzoeken wat de oorzaak van het probleem is en hoe deze kan worden verholpen. Ook voor de witgoed technieker is de code handig om te weten. Op afstand is zo al duidelijk wat de oorzaak is en wat de eventuele kosten voor reparatie van uw Bosch wasmachine zijn.

 

Bent u met de storingscode zelf aan de slag gegaan om het probleem op te lossen, maar daar toch niet in geslaagd? Neem gerust op met onze Bosch reparatie specialisten. De experts zijn beschikbaar door heel België en er is altijd een witgoed technieker bij u in de buurt aanwezig.

Bosch wasmachine code F21 repareren

Geeft uw Bosch wasmachine storing code F21? Laat de machine dan repareren door onze witgoed techniekers. De storing kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Soms kunt u het zelf verhelpen, maar het kan ook gebeuren dat tussenkomst van een expert nodig is om de machine terug in orde te krijgen.

 

Om u snel op weg te helpen, hebben we voor u enkele vaak voorkomende Bosch storingen en foutmeldingen beschreven. Heeft u hulp nodig bij reparatie? Neem dan contact op met een techniekers voor Bosch wasmachine herstel.

  • Foutcode F21 bij Bosch wasmachine herstellen

Hoe gaat Dr Herstelling jouw Wasmachine te repareren?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.