Miele storing ‘code invoeren’ oplossen

Uw Miele wasmachine is een geavanceerd apparaat. En ondanks dat de wasmachines van dit merk te boek staan als betrouwbaar, kan er altijd een storing of probleem optreden. Bij problemen zal uw Miele wasautomaat een storing op het scherm geven.

 

Zo kan bijvoorbeeld de storing ‘Code invoeren’ op het scherm van de machine te lezen kunnen zijn. Dit is niet direct een foutcode, maar wil aangeven dat de deur van de wasmachine is vergrendeld met een ode. We leggen u graag uit hoe u dit kunt oplossen en hoe u de machine snel weer terug weer in gebruik kunt nemen.

 

Waarom uw Miele wasmachine een foutmelding geeft

Miele wasautomaten maken de gebruiker er met een melding op het scherm op attent dat er iets mis is met de machine. De uitleg over een specifieke storing kunt u terugvinden in de handleiding van uw machine. Om u van dienst te zijn hebben wij de meest voorkomende storingen en foutcodes voor u bij elkaar gestoken in een handig overzicht. Dat scheelt u tijd bij het oplossen van een probleem met uw Miele wasmachine.

Miele geeft melding ‘Code Invoeren’, hoe oplossen?

Na het activeren van de afsluitfunctie op uw machine, kan de machine niet meer door derden worden gebruikt. Deze functie dient daarmee ook direct als kinderbeveiliging. Wanneer de afsluitfunctie is geactiveerd en verschijnt de melding ‘code invoeren’ op het scherm van uw Miele wasmachine. De machine kan niet worden gestart en is niet gevaarlijk voor kinderen.

 

Wanneer deze functie is geactiveerd, zult u bij het inschakelen van de wasmachine eerst een wachtwoord moeten invoeren. Daarna is uw wasmachine weer te gebruiken als normaal.

 

Oplossing van dit probleem:

Voer als code de cijfers 125 in. Daarmee is de vergrendeling van de wasmachine weer te deactiveren.

Uw Miele wasautomaat is vergrendeld

Mogelijk is de kinderbeveiliging geactiveerd. Met bovenstaande stappen zou u het probleem zelf moeten kunnen verhelpen. Wanneer het u niet lukt om met bovenstaande tips uw wasmachine te ontgrendelen, maak dan een afspraak met onze techniekers. Onze reparatie specialisten zijn u graag van dienst met het oplossen van problemen aan uw Miele wasmachine.

  • Miele storing ‘code invoeren’ oplossen

Hoe gaat Dr Herstelling jouw Wasmachine te repareren?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.