Storingscode C1 bij AEG wasmachine

Merkt u dat uw wasmachine niet functioneert zoals eerder of geeft uw wasmachine van AEG een bepaalde foutmelding op het scherm? Onze gespecialiseerde witgoed techniekers zijn u graag van dienst om u te adviseren over de werkelijke technische staat van uw wasmachine. Om u te helpen bij het oplossen van problemen vindt u op deze pagina alles wat u nodig heeft om storing C1 bij AEG wasmachines zelf op te lossen.

Fout C1 bij een wasmachine van AEG: de oorzaak

Onze techniekers komen foutmelding C1 regelmatig tegen. Niet alleen bij de wat oudere machines, maar zeker ook bij de nieuwere modellen van AEG. Onze techniekers zijn bekend met de oorzaak en kunnen fout C1 daarom doelgericht verhelpen.

Betekenis van melding C1 bij AEG

Een AEG wasmachine met de melding C1 op het scherm heeft problemen met de wateraanvoer. De code wil zeggen dat de watertoevoer is geblokkeerd en dat water daardoor ook niet kan worden afgevoerd. Het probleem kan een aantal oorzaken hebben:

 

  • Het filter van de wateraanvoerslang is vervuild
  • De toevoerslang is geknikt
  • De druk op de waterleiding is te laag
  • De waterkraan is niet volledig geopend

AEG storing C1 zelf oplossen

Op de volgende manieren kunt u proberen om deze foutmelding zelf op te lossen:

  • Zorg ervoor dat de water toevoerslang altijd proper is
  • Controleer de slangen op beschadigingen of beknellingen
  • Stop het wasprogramma. Draai de kraan volledig open en start de wasmachine opnieuw met hetzelfde wasprogramma

Nog steeds foutmelding C1?

Ondanks uw inspanningen het probleem op te lossen kunnen de foutmeldingen aanblijven. Hebben bovenstaande tips geen oplossing geboden, schakel dan een van onze witgoed techniekers in. Onze specialisten kunnen de oorzaak van het probleem snel achterhalen en fout C1 voor u oplossen. Er is altijd een witgoed technieker beschikbaar bij u in de buurt. In veel gevallen kan uw wasmachine de volgende dag al worden gerepareerd.

 

Service en kwaliteit is voor ons belangrijk. Al onze techniekers zijn daarom opgeleid om op vakkundige wijze uw AEG wasmachine te repareren. Een bij ons aangesloten witgoed technieker is daarom altijd de beste keuze.

  • Storingscode C1 bij AEG wasmachine

Hoe gaat Dr Herstelling jouw Wasmachine te repareren?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.