Veel voorkomende LG wasmachine storingen

De letters van het merk LG staan voor ‘Life’s Good’. En dat is het natuurlijk ook, tot er een moment komt dat uw wasmachine mankementen vertoont. Een kapotte wasautomaat komt altijd op een verkeerd moment. Zeker in een druk gezin zal een defecte wasmachine er al snel voor zorgen dat het wasgoed de wasmand doet uitpuilen. Wanneer uw wasmachine niet goed meer werkt, bent u geholpen wanneer het probleem of storing snel kan worden opgelost.

 

Bij problemen geeft uw LG wasmachine een storing op het display. Met behulp van deze code kunt u opzoeken wat de oorzaak van het probleem zou kunnen zijn. De storingscode helpt u dus om snel te achterhalen of u het probleem zelf zou kunnen oplossen. Bovendien is de code gemakkelijk wanneer u uw defecte LG wasmachine wilt laten repareren door een technieker. Met behulp van de code kunt u namelijk snel duidelijk maken wat het probleem is en de witgoed reparatie specialist kan u van gericht advies voorzien over het herstel van de wasautomaat.

 

Om u direct op weg te helpen hebben we de meest voorkomende LG storingen en foutcodes bij elkaar gezet in een handige lijst. U kunt daardoor snel zien wat de oorzaak van de storing is en hoe u deze vlot kunt verhelpen bij uw LG wasautomaat.

 

Komt u er met de informatie toch niet helemaal uit? Of blijkt het probleem hardnekkig? Onze witgoed techniekers staan voor u klaar. De experts zijn professioneel opgeleid om uw LG wasmachine te repareren. Bovendien zijn we werkzaam door heel België. Er is dus altijd een technieker beschikbaar bij u in de buurt.

 

LG Foutcodes en mogelijke oorzaak

 

CL: Kinderslot is geactiveerd

PE: Probleem met waterdruk en/of waterniveau sensor fout

FE: Probleem van teveel water

DE: Deur niet gesloten (kan ook de foutcode DOE zijn)

LE: Overbelasting van motor of deurslot

IE: Probleem met de watertoevoer

OE: Probleem met afvoer

UE: Probleem met balans van de trommel

TE: Probleem met de watertemperatuur

SE: Probleem met motor sensor en/of motor fout ontdekt

  • Veel voorkomende LG wasmachine storingen

Hoe gaat Dr Herstelling jouw Wasmachine te repareren?

Als u het formulier invult kunt u zelf aangeven wat het probleem is en wanneer u wilt dat wij uw witgoed repareren. Wij proberen dan de gewenste reparatiedatum in te plannen en nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U kunt ons ook bereiken via een WhatsAppbericht.